Contact

Contact

interesse?

Geïnteresseerd? Heb je vragen? Wil je inschrijven voor een workshop of cursus? Een creatief kinderfeestje organiseren? Heb je ondersteuning nodig op een basisschool of bij een BSO? Of toch een andere datum want die komt je net wat beter uit? Neem dan vooral contact met mij op via het contactformulier!


Creatieve groet, Saskia Schinkel

 
 
 
 

Wil je graag inschrijven? Vermeld dan in je bericht met hoeveel personen je graag wilt komen, je naam, adres en woonplaats.

over mij...


Ik ben Saskia Schinkel en mandaladocent, al vanaf jongs af aan ben ik aan het tekenen en schilderen. In de loop van de jaren ontdekte ik dat een tekening meer is dan alleen een kunstwerk, een tekening zegt ook veel over de kunstenaar zelf. Waarom gebruikt iemand bepaalde afbeeldingen, specifieke kleuren, vormen en/of lijnen?  Je kunt er zoveel uit halen. Naast diverse opleidingen, cursussen en workshops in oa tekenen en schilderen, heb ik om mij verder te verdiepen, onder andere de basiscursus mandala tekenen gevolgd en de opleiding tot lesgeven in mandala tekenen. Mijn tekeningen hebben hierdoor een andere betekenis gekregen, door het herkennen van de tekentaal zijn ze erg waardevol geworden, voor mijzelf en dit deel ik graag met anderen.

agenda


In de afgelopen periode heb ik als gevolg van corona helaas bijna geen workshops en cursussen kunnen geven. Op dit moment werk ik aan een nieuwe agenda. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, een workshop of cursus willen volgen, een kinderfeestje willen geven, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

De kleine lettertjes, wat als


ALGEMENE VOORWAARDEN PUUR SASKIA


– De algemene voorwaarden hebben betrekking op alle werkzaamheden/diensten verricht door Puur Saskia.

– Door middel van betaling van de factuur verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

– Het bedrag voor cursussen, workshops en kinderfeestjes is niet onderworpen aan BTW c.q. BTW vrijgesteld.

– De factuur dient per bank binnen de gestelde betalingstermijn te zijn voldaan, pas na ontvangst van het bedrag is uw inschrijving definitief geworden.

– Het bedrag voor workshops en cursussen is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Of het bedrag inclusief materialen is, wordt vermeld op de website. Bij verjaardagsfeestjes ontvangt de jarige een cadeautje, limonade en iets lekkers is inbegrepen.

– Workshops en kinderfeestjes kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Bij afmeldingen binnen 48 uur voor aanvang van de workshop of het kinderfeestje wordt deze volledig in rekening gebracht.

– Deelname aan een cursus kan kosteloos worden geannuleerd 7 dagen voor aanvang van de cursus. Bij afmelding van deelname binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.

– Indien een workshop, cursus of verjaardagsfeestje niet door gaat vanwege afwezigheid van de docent, wordt de les op een later afgesproken tijdstip, in overleg ingepland c.q. ingehaald.

– Als de cursist voortijdig stopt met de cursus blijft de betalingsplicht bestaan. Bij  onvermijdelijke omstandigheden wordt door PuurSaskia samen met de cursist naar een oplossing gezocht.

– De duur van cursussen, workshops en kinderfeestjes zijn variabel en worden altijd aangegeven op de website maar staan niet vast en zijn ter indicatie, soms is een cursus of workshop nu eenmaal eerder afgelopen, soms iets later.

– PuurSaskia kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor schade aan persoonlijke eigendommen (waaronder kleding) of andere persoonlijke schade voortvloeiend uit tekenlessen, schilderlessen, workshops, kinderfeestjes trainingen, individuele tekensessies, noch voor vermissing van persoonlijke eigendommen, noch voor eventueel door de (of een andere) cursist veroorzaakte schade.

- PuurSaskia gaat vertrouwelijk om met gegevens van cursisten. Gegevens die u achterlaat in het contact formulier of op andere wijze verstrekt aan PuurSaskia worden enkel en alleen door PuurSaskia gebruikt om u te informeren en niet door derden en/of aan derden ter beschikking gesteld, tenzij hier vanuit wet- en/of regelgeving om wordt verzocht. De gegevens die PuurSaskia opvraagt via het contactformulier betreft enkel uw naam en emailadres. Indien u zich inschrijft voor een cursus of workshop wordt u gevraagd om uw naam, adres en woonplaats door te geven. Deze gegevens worden enkel gehanteerd om te kunnen voldoen aan de factuurvereisten/ administratieverplichtingen. Tevens zal bij inschrijving om uw telefoonnummer gevraagd worden, voor die situaties dat een cursus of workshop om specifieke redenen op het laatste moment mocht wijzigen. Indien u hier bezwaren tegen heeft of andere verwachtingen hieromtrent heeft dan verneemt PuurSaskia deze graag van u voorafgaand aan de definitieve inschrijving.


bijgewerkt 5 september 2021.