Kinderfeestjes


kinderfeestjes


Zoek je een creatief kinderfeestje, leuke kinderworkshop voor je partijtje, een knutselfeestje voor uw zoon of dochter in de omgeving van Wijk bij Duurstede? Of voor school / BSO? Waarbij de kids ongeveer 1,5 uur lang vol overgave, heel relaxed en helemaal blij de mooiste creaties knutselen? Waarna ze vol trots naar huis gaan en iedereen een superleuk feestje heeft gehad? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, de kinderen kunnen bij mij geluksstenen maken of mandala tekenen. 

geluksstenen maken

 

Bij deze workshop kunnen meisjes en jongens in de versierde en gezellige ruimte hun eigen speciale steen, een gelukssteen, maken! Eerst vertel ik een verhaal, passend bij het thema en over de stenen, daarna mogen de kinderen zelf hun stenen uitzoeken en gaan we aan de slag! 

We werken met speciale acrylverf, acrylstiften en met verschillende materialen voor de stip techniek. Natuurlijk krijgen ze tussendoor wat te drinken en iets lekkers. Voor de jarige job hebben we een cadeautje. Alle kinderen mogen een gelukszakje uitkiezen om een steen in te bewaren en ze gaan met hun eigen gemaakte kunstwerken naar huis! 


mandala tekenen

 

Met deze workshop kunnen meisjes en jongens een eigen mandala tekenen. Vooraf bepalen wij samen het thema, zodat de ruimte gezellig  aankleed kan worden met het gekozen thema. Ik laat de kinderen kennis maken met het werken met potloden, liniaal en passer.

 

Eerst vertel ik wat een mandala is en aan de hand van voorbeelden leg ik uit wat de bedoeling is. Daarna gaan we een mandala tekenen. We werken met kleurpotloden. Alle kinderen gaan met hun eigen gemaakte kunstwerk weer naar huis.

interesse?

 

Wanneerdag in overleg, het feestje duurt ongeveer 1 1/2 uur

Leeftijd: ongeveer vanaf 6 jaar

 

Inclusief: materiaal, cadeautje voor de jarige, drinken en iets lekkers. Allergie? Laat het mij even weten.

 

Kosten: € 70,- 

(Min: 6 en max: 10 kinderen)

meer dan 6, dan € 10,- per kind erbij.