Voorwaarden

Puur Saskia

ALGEMENE VOORWAARDEN PUUR SASKIA


– De algemene voorwaarden hebben betrekking op alle werkzaamheden/diensten.

– Door middel van betaling van de factuur verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

– Het bedrag voor cursussen, workshops en kinderfeestjes is niet onderworpen aan BTW c.q. BTW vrijgesteld.

– De factuur dient per bank binnen de gestelde betalingstermijn te zijn voldaan, pas na ontvangst van het bedrag is uw inschrijving definitief geworden.

– Het bedrag voor workshops en cursussen is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Of het bedrag inclusief materialen is, wordt vermeld op de website. Bij verjaardagsfeestjes ontvangt de jarige een cadeautje, limonade en iets lekkers is inbegrepen.

– Workshops en kinderfeestjes kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Bij afmeldingen binnen 48 uur voor aanvang van de workshop of het kinderfeestje wordt deze volledig in rekening gebracht.

– Deelname aan een cursus kan kosteloos worden geannuleerd 7 dagen voor aanvang van de cursus. Bij afmelding van deelname binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.

– Indien een workshop, cursus of verjaardagsfeestje niet door gaat vanwege afwezigheid van de docent, wordt de les op een later afgesproken tijdstip, in overleg ingepland c.q. ingehaald.

– Als de cursist voortijdig stopt met de cursus blijft de betalingsplicht bestaan. Bij  onvermijdelijke omstandigheden wordt door PuurSaskia samen met de cursist naar een oplossing gezocht.

– De duur van cursussen, workshops en kinderfeestjes zijn variabel en worden altijd aangegeven op de website

– PuurSaskia kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor schade

aan persoonlijke eigendommen (waaronder kleding) of andere persoonlijke

schade voortvloeiend uit tekenlessen, schilderlessen, workshops, kinderfeestjes trainingen, individuele tekensessies, noch voor vermissing van persoonlijke eigendommen, noch voor eventueel door de (of een andere) cursist veroorzaakte schade.

- PuurSaskia gaat vertrouwelijk om met gegevens van cursisten. Gegevens die u achterlaat in het contact formulier of op andere wijze verstrekt aan PuurSaskia worden enkel en alleen door PuurSaskia gebruikt om u te informeren en niet door derden en/of aan derden ter beschikking gesteld, tenzij hier vanuit wet- en/of regelgeving om wordt verzocht. De gegevens die PuurSaskia opvraagt via het contactformulier betreft enkel uw naam en emailadres. Indien u zich inschrijft voor een cursus of workshop wordt u gevraagd om uw naam, adres en woonplaats door te geven. Deze gegevens worden enkel gehanteerd om te kunnen voldoen aan de factuurvereisten/ administratieverplichtingen. Tevens zal bij inschrijving om uw telefoonnummer gevraagd worden, voor die situaties dat een cursus of workshop om specifieke redenen op het laatste moment mocht wijzigen. Indien u hier bezwaren tegen heeft of andere verwachtingen hieromtrent heeft dan verneemt PuurSaskia deze graag van u voorafgaand aan de definitieve inschrijving.
bijgewerkt 24 april 2020.

Copyright © All Rights Reserved