Workshops


Puur Saskia

Mandala Workshops:

 

Op dit moment geef ik de volgende mandala workshops:

Seizoenen

Numerologie en

Krachtdieren 


De workshop jaarmandala's tekenen zijn er weer. Maak je persoonlijke jaarmandala 2020, aan de hand van de numerologie. Heb je een ander thema, onderwerp of andere ideëen die je in een mandala zou willen tekenen? Ook dat is uiteraard mogelijk! Een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest(je) laat het mij dan even weten, neem dan gerust contact met mij op.

 

Workshop 'het seizoen'

 

 

Deze workshop bied ik in de lente, zomer, herfst of winter aan. Bij iedere workshop werken we met symbolen, kleuren, afbeeldingen die passen bij het seizoen. Je leert tijdens de workshop een basisopzet voor je mandala te maken om deze vervolgens naar eigen idee te tekenen en daarna in te kleuren. Denk bij de lente bijvoorbeeld aan bloemen, de zon als symbool bij de zomer, het blad bij de herfst en een (ijs)kristal bij de winter. Uiteraard ben je vrij om je eigen tekening op te zetten. 

Workshop 'numerologie'

 

Bij deze workshop ga je een numerlogische mandala

maken. Voorbeelden waarvoor een numerologsche

mandala wordt toegepast zijn: je eigen geboorte mandala, trouwdag, herrinneringsdag, een opening of feestdag. Aan de hand van de door jouw gekozen datum gaan we aan de slag, je datum vormt een som van getallen, dit getal vertalen we vervolgens met elkaar naar een specifiek symbool ,kleur of afbeelding. Dit symbool krijgt vervolgens haar kracht door het kiezen van bepaalde kleuren, je zal zien gaande het ontwerp, tekenen en kleuren iets bijzonders ontstaat!

Workshop 'krachtdieren'

 

Bij deze workshop werken we met krachtdieren. Aan de hand van het trekken van een dierenkaart, gaan we kijken wat jouw krachtdier is voor dit moment. Daarna gaan we aan de slag met de dieren en verwerken we die in een mandala.

Inschrijven voor een workshop?

Neem contact met mij op!

 

Inclusief: materiaal, koffie/thee en lekkers

Kosten:  € 32,50

Deelnemers: minimaal 2 maximaal 6,

bij minimaal 2 deelnemers gaat de workshop door!

 

Kijk bij mijn agenda wanneer de workshops zijn,

wil je graag een andere datum, mail het en we kijken samen naar een geschikt moment!

 

Privé les: wil je liever alleen komen mandala tekenen, dat kan! Datum en tijd in overleg.

Kosten privé les: € 50,-

IMG_8875[1]
IMG_3044
IMG_7428[1]
IMG_2713[1]
IMG_2587
IMG_7868[1]
IMG_7892[1]
IMG_4523[1]_edited1
IMG_1174[1]

Copyright © All Rights Reserved